Предложението – забавната версия (част 2)

Предложението: Част 1

Събота сутрин. Отлепвам тежко клепача на едното око, а с малко повече усилия и другото се ококорва мързеливо. Следва превъзбудено засуетяване от типа „Къде съм? Къде съм? Къде съм? И защо изобщо съм тук?!“, оглеждам се, премятам се буйно,  бутвам Кис, който на свой ред сръчква Руфи, който се облещва с лека досада и…всички са будни. Идеално! Няма време за подмотване, все пак е наложително да се стягаме за отпускащите спа-процедури.

С превъзбудено нетърпение нагризахме закуската, навлякохме си по една блуза, втора блуза, трета блуза, грейка, ръкавици, шапка и „Хайде на студа!” Все пак може и да сме отишли на почивка, но всички почтително служим на Дъ Биг Бос Руфи, който има екзистенциална потребност да препуска като див глиган из преспите, ушите му да се развяват като перки на хеликоптер, а муцуната му да се пъха във всеки проскубан стрък. Ние също си имахме не по-маловажна мисия – целта ни беше да се задържим възможно най-дълго на леда. Прелитахме разстоянията с грациозни пируети, подхлъзване наляво, подхлъзване надясно, поддръжка, а после извивка в кръста, чупка в ханша, ръце и крака във въздуха и … потресително приземяване! Забавно…донякъде…

Но! Най-накрая бяхме обратно в изходна позиция, Руфи беше уважително оставен да си почива в стаята, докато ние вкусим от спа-изкушенията. Ех, хубаво е всички да се грижат за теб, докато ти нямаш никакви грижи! Завръщане към детското безгрижие, когато си най-важен, най-значим, най-уникален и всички припкат чевръсто да те глезят. Е, трябваше да вземем и някои много трудни, жизненоважни решения – дали да отидем първо на масаж, или на басейн, или в сауната, или в джакузито?! А масажът дали да е шоколадов, или да е просто релаксиращ, или да е просто стимулиращ?

След като се наситихме на всички поднесени разхищения, се посветихме на разтoчително излежаване в леглото и премляскване на шоколадови шедьоври. Уникално е преживяването да успееш да оттметнеш всички притеснения, да се отпуснеш блажено и единственото чувство, което изпитваш, да е упоително щастие – истинско, пълно и сякаш вечно.

Дойде време и за вечеря, изтупах от праха черната си вечерна рокличка, яхнах машата и накъдрих косата, малко грим и усмивка, и ей ме на – в целия ми безогледен блясък. Кис се спретна с изискана лекота – елегантен, обаятелен, просто съвършен. Погледнахме се в огледалото, усмихнахме си се самодовлно и аха да се прегърнем, Руфи влетя помежду ни с един грандиозен подскок. Завъртя дупе и опашка като един виртуозен латино-танцьор, твърдо решен и той да си изпроси някоя и друга гушка. И настана тя една бълбукаща одисея – всеки гушкаше всеки, всеки целуваше всеки, всеки галено шушукаше на всеки.

На фона на цялото ни помпозно изящество, натъкмено за официална вечера, на път към ресторанта дивата ни порода кривна непредвидено към стаята със забавления. Започнахме бясно да блъскаме шайби, всеотдайно търчахме и кръжахме край игралната маса, трескаво отчитахме точки и облози кой ще спечели. Задъхани и препотени, нямаше как да не се върнем кръгом в стаята за леко освежаване. Понапръскахме се с водичка, понакиснахме се в парфюми и….Кис ни затвори с Руфас в дневната. Хм? Русата ми глава превъртя няколко сценария и се добра до извода, че май е време за валентински подарък.

След дълги секунди на коконесто потропване с маникюр по масата, почукване с токчета по пода и навинане на масурчета къдрици на пръст, Кис благоволи да отвори врата и с видимо напрегнато изражение ме покани да влезна в спалнята.

(очаква се продължение някой ден по някое време)

 Предложението – забавната версия (част 3)

 Предложението – забавната версия (част 4)

Реклами
Публикувано на Любими моменти. Запазване в отметки на връзката.

3 Responses to Предложението – забавната версия (част 2)

  1. Pingback: Предложението – забавната версия на сериозното събитие (част 3) « За малките неща

  2. Pingback: Предложението – забавната версия (част 4) « За малките неща

  3. Pingback: Предложението – забавната версия (част 1) « За малките неща

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s