Обява: Бигъл търси „мацка“

Млад левент в разцвета на силите си търси пленителна, фина и палава партньорка, за да прекарат най-страстните си и буйни години заедно. Или поне една нощ…

Известен е в подземните, наземните и въздушните среди под псевдонима: Дъ Биг Бос Руфи. Отличава се с меки, дълги уши, които романтично висят покрай големите му, влажни очи. Едно заметнато ухо назад… и завистта на всички псета заръмжава сподавено срещу него.

Погледът му е неустоимо съблазнителен, обещаващ и мамещ, натежал под дебели черни вежди. Следи обстановката с многозначителна конспиративност и не пропуска мръвка да се появи, без да бъде погълната на секундата. Погледът му е тайствен и самоуверен, замечтан и отнесен, съсредоточен и целенасочен. Един поглед… и лапите на всички бигълки омекват от трепетна възбуда.

Походката на Дъ Биг Бос е походка на горд самец, наперен и решителен, самоуверен и дързък. Лапите се отместват тежко една пред друга, докато пристъпва в лек тръст и си оглежда собственически терена. Всички местни шаврантийки се мятат отчаяно в краката му, просейки негова милувка, но той безкомпромисно чака Нея – видението от сънищата му – най-изпепеляващата бигълка, с която да сподели своята любов и… тлъста пържола с гарнитура от ребърца.

Дъ Биг Бос Руфи може да сбъдне мечтите на всяка дама. Той може да е дяволски жесток, но може и да е ангелски хрисим. Може да ръмжи и да оголва страшно зъби, защитавайки честта на своята любима, но може и мечтателно да я ближе по муцуната през дългите бели нощи. Може да прекара мързеливо цял ден в леглото с нея (с малко румсървиз от стопаните му), но може и да я води на разтапящо-сантиметнатлни разходки в парка, преплели нежно опашка в опашка.

Моля ви – сбъднете желанието на Руфи да срещне своята половинка! Той е живото, неповторимото и незабравимото олицетворение за кучешко съвършенство, което вашата бигълка би оценила! А освен това е и непорочен – девствен като пролетна роса….

P.S.: Моля да не драматизирате излишно някои специфики на нашия Руфас като 3-4те килца в повече, дрезгавото му грухтене при радостна възбуда и провлаченото похъркване, раздиращо излишната тишина на  нощта.

За повече информация върху достойнствата на Дъ Биг Бос Руфи, кликнете тук и задължително ни пишете:

Дъ Биг Бос: Руфи идва вкъщи

Бигъл вкъщи: Да, бе, да!

Реклами
Публикувано на Бигъл вкъщи: Дъ биг бос Руфи, Любими моменти и тагнато. Запазване в отметки на връзката.

1 Response to Обява: Бигъл търси „мацка“

  1. Pingback: Бигъл вкъщи: Да, бе, да! « За малките неща

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s