Стар блог с нови дрешки

Хмммм… Бях си позабравила блога. Залудо работи, залудо не стой – казали са хората. Та и аз така – бях си загубила ума в работа, работа, работа… Не че съм си го намерила! Не ме разбирайте погрешно – имам работа за няколко извънземни нации (хората трудно биха се справили), но ми стана жал за разхлипалия ми се блог, който беше заприличал на изоставено, опърпано, пренебрегнато сираче. И реших да го поспретна – като абитурент за оглед .

И ето – вече блогът ми е с нови дрешки! Широк и просторен, ведър и щедър, преливащ от свобода и лежерност. Имам чувството, че от него струи въздух и светлина, сякаш всемирният простор се е разтелил разточително на челната му страница. Многооо ми харесва! Браво на хората от WordPress за новата тема!

Разчитам на задаващите се почивни дни да нагиздя блога си и с подобаващо съдържание. Напоследък не го навестяват много текстове, а той виси ли, виси с вдигнато палче на стоп, надявайки се, че няколко заблудени изречения ще паркират съчувствено на челната му страница.

Надеждата крепи човека, и блога му, и буквите му… Абе, цялата вселена виси на плещите на надеждата, но след като досега се е оправяла с този товар, все ще успее да закрепи и един блог 🙂

Реклами
Публикувано на Любими моменти. Запазване в отметки на връзката.

2 Responses to Стар блог с нови дрешки

  1. Таня каза:

    Успех в новато начинание!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s