Летен привкус

Лято. Толкова е близо. Усещам вкуса на морска сол. Чувам вълните, които се разбиват своенравно на брега на Каваците. Виждам залеза – така великолепен и магичен. Утрото – свежо и обещаващо.  Парещия пясък и жаркото слънце.

Босите момичета, които позират пред фотообектива, нетърпеливи да качат във фейсбук снимки по бански. Гларусите, които лежерно се излежават, убедени в своето великолепие и съвършена мускулна маса.

Родители, които весело играят с децата си, сърдят им се, когато ги посипят с кофи пясък (леле, колко забавно!) и се чудят дали няма да им е по-спокойно, ако са на работа от 9 до 6, вместо 24 часа на щрек за безценното си съкровище.

Децата. Така волни и невинни. Тичат и се гонят с вълните, строят пясъчни кули и си представят принцове и принцеси, които заживяват щастливо, след като змеят е победен и залостен в тъмницата.

Романтични натури, които се реят във великолепието на морската идилия, отдадени на съзерцание и духовно пречистване.

Влюбени двойки, които се разхождат по плажа, преплели длани, вперили поглед в лазурното бъдеще и опиянени от любовта си. Тази съвършена и вечна любов.

Всеки е зает със себе си. И така и трябва да е. Защото за всеки предстои едно лято, което ще помни и за което ще разказва. Змейове и принцеси, красиви гърди и мускулна маса, любов и романтика… Критериите са различни, но всеки има нужда от малко щастие. По свой си начин и по свой си облик. Но всеки има нужда да бъде щастлив. Поне за малко.

Реклами
Публикувано на Любими моменти и тагнато, , , , , , . Запазване в отметки на връзката.

1 Response to Летен привкус

  1. justjulia каза:

    В парка на бира след работния ден също е яко, стига да е топло и лятно 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s