Честити 2 годинки, съкровище!

Въпреки че някъде дълбоко в себе си усещах, че светът ще бъде различен –тотално и безгранично различен, когато ти – мое мило дете – се появиш на земята, никога въображението ми дори не се е доближавало до това, което в действителност се случи. Никога и по никакъв начин не съм успявала да си представя фантастичната, утопична, дори умопомрачителна любов, което едно малко човече като теб може да породи. Никога не бих могла да си представя как две протегнати ръчички могат да напълнят очите ми със сълзи от умиление и обич. Никога не съм и сънувала, че мога да боготворя две крачета, които гневно ме ритат, когато не получат това, което искат. Никога.

Понякога се чудя как е възможно сърцето ми да побере толкова обич, толкова грижа и всеотдайност за теб – мое мъничко, мъничко човече. Как е възможно една твоя усмивка да значи света за мен, как е възможно две сълзи и намусена муцунка да разкъсат душата ми на парчета. Как е възможно да е имало живот без детски смях, луда еуфория, безконечно плямпане и философстване по вселенските въпроси. Какви са били тези дни без твоя блеснал поглед на роден пакостник, какви са били тези дни, когато светът е бил подреден, чист и спретнат. И толкова сив и невзрачен. Без теб.

Обичам те, мило момче! Обичам те толкова безумно, толкова истински, толкова опустошително! Обичам те с всяка клетка от тялото си, с всяка нишка от душата си, с всеки мой дъх и във всяка секунда от дните ми на земята! Бъди винаги толкова щур, толкова борбен, толкова засмян! И никога не се предавай да бъдеш себе си. Защото си неповторим! Обичам те!

Реклами
Публикувано на Любими моменти. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s